меню

закрити

ua
ru ua en

Брендована продукція - унікальна можливість презентації підприємства

Корпоративний імідж являє собою комплекс маркетингових рішень, спрямованих на презентацію статусу і виділення найбільш відмітних характеристик бренду, що формують його впізнаваність.
Компанія «Данко Декор», що надає послуги з промислового декоруванню пляшок для провідних українських алкогольних підприємств, є безумовним лідером в брендуванні скляної продукції, пропонуючи свої замовникам оригінальні та естетичні можливості просування корпоративного стилю. Серед недавніх прикладів успішної співпраці можна назвати виконання замовлення для ПАТ ХК «Київміськбуд». В результаті використання технології суцільного лощіння, поверхня пляшки стала димчастою і придбала приємну шорсткість. Дизайн, виконаний з урахуванням фірмового стилю, витриманий в основних кольорах підприємства. Зображення, нанесене за допомогою шовкотрафаретного друку, яскраво і чітко відтворює логотип і майстерну графіку.

Варто відзначити, що в компанії «Данко Декор» існує можливість нанесення декору і на інші види скляних виробів: пляшки для різних напоїв, стопки, чашки, попільнички. Можливий друк портретів, зображень краєвидів, малюнків, оригінальних візерунків, вітальних написів і фірмової символіки. Напередодні зимових свят декорований подарунок, піднесений партнерам, дозволить виділити Вас серед конкурентів і буде ще довго нагадувати про Вашу компанію під час застіль і дружніх бесід.

Не обмежуючись корпоративним напрямком, наше підприємство пропонує декор скляної продукції за індивідуальними замовленнями. Такі вироби служать гідною прикрасою столу і доповненням інтер'єру під час святкувань, ювілеїв та професійних свят.