меню

закрити

ua
ru ua en

Компанія Данко Декор створила пляшку для нового бренду «Карпатський Презент»

Гірське повітря спускається з Карпатських вершин, ворушачи волосся і заряджаючи позитивною енергією, приносячи з собою нові думки і здоров'я усьому живому. Дзеркальні озера дихають ранковою свіжістю. Неймовірно красива природа з її лісами, річками, мальовничими будиночками, розкиданими по схилах гір, змушує обивателя, позбавленого поетичного дару, написати смс-ку близькій людині або ж, зателефонувавши, висловити захоплення цим чудовим куточком нашої рідної країни.

Саме в цьому краю народився новий бренд «Карпатський Презент». Пляшка, яка створена компанією Данко Декор за допомогою сучасних методів декорування склотари, підкреслює природну чистоту карпатських вод, які використовується при виготовленні горілки, і пестить погляд чудовим видом, що відкривається, немов картина, в «вікні» пляшки. Саме цей пейзаж, як основний елемент дизайну, в поєднанні з красивими золотими літерами, нанесеними на скло золотовмісними фарбами, виділяє і підкреслює преміальність бренду.

Чудовий подарунок від карпатських майстрів до вашого столу. Бажаємо новому бренду процвітання і високих комерційних показників!