меню

закрити

ua
ru ua en

Пляшка «Lvoff» вдягла новий фрак від компанії «Данко Декор».

Наша компанія не перестає дивувати і радувати любителів елітних напоїв. Дизайн, як потужний інструмент маркетингу, змушує відвідувача зупинити свій погляд на новому цікавому об'єкті. Як Луї Вітон або Кельвін Кляйн привертають покупців незвичайними й екстравагантними дизайнерськими рішеннями, так і скромні декоратори склотари, втілюючи в життя новий проект, намагаються зробити його яскравим, цікавим, підкреслити його унікальність і якість, балуючи око спогляданням зовнішнього вигляду пляшки, а потім закріплюючи думку внутрішнім її змістом.

Нова пляшка «Lvoff» нагадує пана з Уолл - Стріт який зібрався на бал. Одягнувши дорогий фрак, цей пан мимоволі приковує до себе увагу елегантністю та гарним почуттям стилю, властивим освіченим і витонченим натурам. І ось, зробивши promenade facile цей «пан» потрапляє на полицю магазину, де серед інших виділяється своїм дорогим костюмом.

Для створення «фрака» пляшки «Lvoff» компанією Данко Декор використовувалися сучасні технології нанесення елементів декору, які дозволили втілити макет в життя. Зокрема використовувався метод нанесення фарби на пляшку (coating), метод друку УФ - затверджувальними фарбами і метод гарячого тиснення фольгою (hot stamping). Вміле поєднання цих методів дозволило створити оригінальний дизаин і підкреслити преміальність нової горілки.