меню

закрити

ua
ru ua en

Нові технології декорування

Термочутливі фарби знаходять застосування, в основному, в промисловості і в науково-дослідних роботах для визначення температури на поверхні виробів. Грунтуючись на даних внутрішніх експертних досліджень, компанія «ДанКо Декор» вирішила використовувати термоіндикаторні фарби для декорування скляних пляшок. Суть інновації полягає у фарбуванні поверхні пляшки термочутливою фарбою, яка змінює колір залежно від температурних умов. Так, при кімнатній температурі поверхня має матовий колір, а при охолодженні - починаючи з +8 оС, вона набуває темно-синій відтінок. Експерти підприємства - хіміки, технологи, колористи - змогли запропонувати метод декорування, який в даний момент не має аналогів на території СНД.
Пропозиція нової можливості декору відразу знайшла підтримку - про це свідчить плідна співпраця з ТМ «Хортиця». У 2012 році виробник алкоголю вивів на ринок новий бренд - «Хортиця ICE» в пляшці, яка змінює колір при охолодженні. Незвичайний дизайн упаковки сприяв успішному просуванню і був окремо відзначений при складанні рейтингу найпопулярніших українських брендів за версією журналу «Фокус».

Упаковка дійсно може підвищити популярність бренду і вплинути на споживчі переваги. Особливо, якщо мова йде про якісний і продуманий дизайні тари та нові технології, розроблені на основі багаторічного досвіду в декоруванні скляних виробів.

Корпоративна політика «ДанКо Декор» заснована на створенні рішень для декорування: компанія пропонує ідеї та технології, враховуючи принципи маркетингової стратегії партнерів, і часто сама висуває розробки, які згодом формують новий бренд.