меню

закрити

ua
ru ua en

Енергія та позитив від «Red Monkey»

Пляшка Red Monkey, декор якої виконаний компанією Данко Декор, це не просто упаковка для нової лімітованої серії горілки, але й прекрасний привід нагадати про господарку майбутнього року за східним календарем – червону мавпу.

Мавпа - натура творча. Вона знаходиться в постійному русі, любить щось винаходити, знаходить нестандартні рішення самих хитромудрих завдань. Саме такий підхід застосували творці нової торгової марки при час роботі над новим дизайном, розмістивши на пляшці декілька елементів, пов'язаних з новорічними святами. Це і яскраве зображення мавпи, яка на своєму хвості гордо несе нам майбутній 2016 рік, і традиційне привітання «Happy New Year!», та навіть нагадування попередніх років, коли мавпа господарювала на Землі.

Мавпа - мудра тварина, вона не вплутується в неприємності, а намагається вирішувати усі проблеми в спокійній мирній обстановці. Погодьтеся, нам так не вистачає такого вміння в сьогоднішній час! І дивлячись в розумні чорні очі павіана, зображеного на пляшці ТМ Red Monkey, хочеться вірити, що він то вже точно знає, як кожному з нас досягти благополуччя і процвітання.

 Згідно східним переказам, мавпа любить домашнє вогнище і воліє проводити час у сімейному колі. Ми ж упевнені, що горілка ТМ Red Monkey стане прикрасою новорічної вечері, коли вся родина збереться за святковим столом, обмінюючись подарунками та привітаннями.

Ну, і на закінчення, хочеться ще раз нагадати про те, що Новий Рік не за горами і дуже скоро смілива мавпа прожене вівцю, яка правила протягом року, що минає.

Нова горілка ТМ Red Monkey чудово підійде для того, щоб гідно відзначити цю подію!