меню

закрити

ua
ru ua en

ТРІО АРИСТОКРАТІВ З ВИТОНЧЕННИМ ДИЗАЙНОМ

Виноградна елітна горілка - це дбайливо зібраний добірний виноград, що визрівав під палючим сонцем, насичувався вологою від проливного дощу. Без поспіху і зверхності, як справжній джентльмен, вичікував своєї черги, щоб перетворитися в якісний, чистий, привабливий і шляхетний напій, пройшовши всі етапи дистиляції, фільтрації і обробки молоком.

Колекційне тріо декорованих пляшок: Проба № 1, Проба № 2, Шабо Мускатна - аристократи, створені компанією «ДАНКО ДЕКОР». Дизайн витриманий у витонченій стилістиці. Нічого зайвого: шляхетне золото, кілька колірних акцентів, тонкі штрихи в тексті і загальна лаконічність декору в цілому.

Технологія, використовувана при створенні декору для лінійки виноградних горілок - високотемпературний друк керамічними фарбами, в тому числі з вмістом золота. Запікання фарб на склі при температурі 600 ℃ в тунельній печі ANTONINI італійського виробництва дозволяє домогтися виняткової яскравості і насиченості надрукованих елементів декору, забезпечуючи високу стійкість до впливу хімічних засобів і механічних пошкоджень.

Безумовно варта уваги філігранна точність, з якою був виконаний друк і поєднання окремих елементів декору. У цьому абсолютна заслуга кваліфікованих фахівців компанії «ДАНКО ДЕКОР», що мають багаторічний досвід роботи на автоматичному друкарському обладнанні кращих світових виробників FERMAC (Італія) і KAMMANN (Німеччина).

Виноградна горілка «Проба № 1», «Проба № 2», «Шабо Мускатна» - витончені пляшки з благородним напоєм. Декорована скляна упаковка ідеально відповідає змісту, підтверджуючи його виняткову якість і кришталеву чистоту продукту.