меню

закрити

ua
ru ua en

Bleu Storm

Власник торгової марки Bleu Storm Габріель витратив три роки на розробку дизайну упаковки для нової горілки категорії Super-Premium. Це був тривалий процес, сповнений пошуку ідеального поєднання форми, кольору та елементів декору. Кожен новий крок наближав авторів проекту до досягнення поставленої мети - створити досконалий продукт, унікальний у всьому, від оформлення скляної упаковки до рецептури напою.

Участь в цьому проекті стала справжньою перевіркою професійних знань і досвіду всього колективу відомого українського декоратора упаковки зі скла компанії Данко Декор. Від моменту приходу склотари на склад до відвантаження декорованої упаковки замовнику, пляшка проходить 18 етапів технологічного ланцюжка, багато з яких є унікальними та вимагали прийняття оригінальних рішень, що складають «ноу-хау» заводу Данко Декор. Були використані різні технології декорування, в тому числі кілька етапів фарбування методом електростатичного розпилення, особлива процедура маскування окремих ділянок пляшки, тиснення спеціальною фольгою на поверхнях зі складною геометрією.

Підсумок копіткої праці фахівців заводу Данко Декор перевершив найсміливіші очікування. Декорована пляшка ТМ "Bleu Storm" встановлює новий стандарт скляної упаковки для алкогольної продукції вищої якості.