меню

закрити

ua
ru ua en

Bulbash №1 Malt Spirit

Bulbash № 1 - досить молодий білоруський бренд, який стрімко увірвався на ринок преміального алкоголю і за короткий термін завоював високу оцінку експертів та популярність покупців. Підтвердженням бездоганної якості горілки Bulbash №1 Malt Spirit, декорація упаковки якої була доручена нашій компанії, є численні нагороди, отримані на міжнародних конкурсах. Наприклад, на сліпій дегустації, проведеної експертами в рамках конкурсу Vodka Masters, який щорічно проводиться в Лондоні, Bulbash №1 Malt Spirit отримав Master Medal в престижній категорії Super Premium. У 2017 році авторитетний ресурс, присвячений алкогольній тематиці, The Spirits Business заніс горілку Bulbash №1 Malt Spirit до списку 10 кращих преміальних алкогольних продуктів світу за співвідношенням ціна / якість!

Дизайн скляної тари для нового преміум-напою повністю відображає його характер: стримана кольорова гамма, плавні лінії, мінімум декоративних елементів, кожен з яких є носієм певної інформації. Все серйозно і солідно, але без надмірності і показного блиску - саме так поводяться білоруси, чиї життєва позиція і традиції відображені у продукті.

На перший погляд може здатися, що оформлення пляшки не може завдати великого клопоту, але за позірною простотою ховається складна робота досвідчених професіоналів компанії «ДАНКО ДЕКОР», які використали підчас декорування широкий спектр сучасних технологій.

У процесі втілення дизайнерського рішення, фахівці «ДАНКО ДЕКОР» застосували «коутінг» (від англ. Coating - покриття) - спосіб фарбування, що дозволив зберегти прозорість скла, але разом з тим, надав йому благородний «димчастий» відтінок. Цей метод передбачає можливість подальшого декорування із застосуванням технологій шовкотрафаретного друку та гарячого тиснення.

Саме за допомогою хот-стемпінга (hot stamping),  гарячого тиснення з використанням спеціальної фольги, на поверхню пляшки було нанесено зображення пшеничного колоска, який символізує виняткову якість натуральної сировини, використаної при виробництві напою. Отримане зображення відрізняється не тільки прекрасним візуальним ефектом, але і забезпечує приємні тактильні відчуття.

Інші художні та текстові елементи декору виконані методом кольорового шовкотрафаретного друку УФ-фарбами. Ця технологія відрізняється високою точністю передачі зображення і можливістю одночасного нанесення всієї обраної кольорової палітри.

Декорування упаковки для горілки Bulbash №1 Malt Spirit - не перший досвід співпраці українських декораторів та ТОВ «Завод «Бульбашъ» з Білорусі. Кожен новий спільний проект - це виклик, серйозна перевірка професійного рівня для фахівців компанії «ДАНКО ДЕКОР». Можна з упевненістю стверджувати, що черговий тест пройдено успішно, а це означає, що пора готуватися до нових випробувань!

 

https://www.thespiritsbusiness.com/2017/09/the-top-10-best-value-for-money-luxury-spirits/4/