меню

закрити

ua
ru ua en

Checkmate - благородство та елегантність переможця

Шахи - гра не для всіх, а тільки для обраних; для тих, хто може оцінити мистецтво стратегії, красу комбінацій, принадність оригінальних ходів і віртуозність тактичних рішень, що призводять до перемоги. «Шах і мат» - ці слова звучать як музика, фанфари, що сповіщають про перемогу, і про те, що тепер можна розслабитися, скинути напругу і віддатися святковому тріумфуванню. А щоб торжество було гідним переможця і здобутої ним перемоги, відзначати його слід напоєм, відповідним по достоїнству значущості досягнення. Наприклад, супер-преміум горілкою Checkmate, створеної виключно з натуральних інгредієнтів. Ця горілка преміум класу піддається багаторазовій фільтрації і розливається у пляшки в Ізраїлі, відрізняється особливою прозорістю і гладким смаком.

Не поступається напою переможців і оформлення його пляшок. Декорування упаковки виконано, українською компанією «Данко Декор», яка відома участю в багатьох складних проектах українських та зарубіжних алкогольних компаній. Шляхетна матовість і мінімальна колірна гамма пастельних відтінків; гідність, повітряна грація і динамічна сила коня; легкість і вишуканість усієї композиції в повній мірі відображають характер і переваги вмісту.

В основу процесу декорування пляшок фахівці «Данко Декор» поклали метод хімічного матування з ефектом «вікна», який додав тарі благородну матовість і приємну на дотик шорсткість, зберігши при цьому прозоре вікно, що створює ефект лінзи і дозволяє оцінити чистоту вмісту. Для отримання такого результату частина поверхні, яка повинна бути прозорою, покривається захисним матеріалом, після чого склотара занурюється в спеціальний розчин, приготовлений на основі матуючого порошку DaFrost, розробленого компанією «Данко Декор», в якому відбувається травлення верхнього шару скла не захищеного спеціальною фарбою.

Наступним етапом у процесі декорування пляшок є нанесення багатоколірного зображення методом шовкотрафаретного друку керамічними фарбами. Ця технологія має ряд переваг. Вона не тільки дозволяє з абсолютною точністю відтворити малюнок, але і гарантує його надійність і стійкість до впливу вологи, хімічних речовин, і механічних пошкоджень, оскільки керамічні фарби впікаються у скляну поверхню в процесі випалу при дуже високих температурах. Використання барвників з високим вмістом пігментів надає зображенню високу колірну насиченість.

Преміум горілка Checkmate в елегантній пляшці від «Данко Декор» - напій, який прикрасить свято і підкреслить вишуканий смак переможця.