меню

закрити

ua
ru ua en

Декорування пляшки як мистецтво

Дизайн та декор пляшки «Хортиця ICE», надихнув відомого італійського художника Марчелло Баренжи. Він вирішив відтворити відомий дизайн української горілки і намалював її за допомогою олівців, акварелі та маркерів. Робота майстра вдалася, практично, ідентичною справжній.

 

Декор пляшки «Хортиця ICE» – результат роботи та інноваційних розробок компанії «ДанКо Декор», в якій використана термочутлива фарба нанесена на скло, що змінює колір, коли пляшка піддається більш низьким температурам. Так, вже за температури +8 С, колір фарби змінюється з матового на темно-синій. Ця робота принесла нашій компанії перемогу в конкурсі «Українська зірка пакування 2013».

 

Баренжи вже багато років створює 3D-шедеври за допомогою олівця та пензля. «Хортиця ICE» – перший український продукт, що став об’єктом натхнення італійського майстра. На створення свого твору Баренжи знадобилося 4 години 28 хвилин. Весь процес він зняв на відео, котре на youtube, лише за протягом першої доби, набрало більш ніж 11 тисяч переглядів користувачів та прихильників гіперреалізму.

 

Наша компанія знаходиться в постійному процесі пошуку більш досконалого дизайну та інноваційних технологій, котрі готова застосувати для декорування будь-якої скляної тари, буде то пляшка чи посуд. Ми впевнені, що попереду у нас ще безліч унікальних проектів, які стануть новим натхненням для сучасних художників та об’єктом мистецтва!