меню

закрити

ua
ru ua en

Щасливе мистецтво Дар'ї Денисової

Компанія «Данко Декор» не припиняє поширювати мистецтво в маси. Як ви всі, мабуть, пам'ятаєте, у нас вже був проект спільно з мережею магазинів «Епіцентр», в рамках якого наші фахівці перенесли на стакани наймиліші малюнки малюків відомої української художниці Євгенії Гапчинської.

Але на цьому ми не зупиняємося. Зовсім недавно, спільно з талановитою художницею з Харкова Дариною Денисовою ми випустили у світ ще більше радості, тепла та посмішок. Фахівці нашої компанії зробили декор для трьох серій скляних чашок - "Ранковий марафет", "Солодка фантазія" і "Мамині млинці".

Життєрадісні картини художниці відрізняються прагненням до стилізації, декоративності та алегоричності, розкриваючи цілий внутрішній світ чистоти і щирості дитячих сприйнять. Зворушливі сценки передають почуття, переживання і настрій героїв. Картини виконані в самобутньому авторському стилі. Яскравість кольору, захоплюючий колорит, цікава стилізація образів, гра настрою і емоцій в полотнах не залишають глядача байдужим.

До речі, зараз саме час задуматися над вибором новорічних подарунків і яскраві чашки з авторським дизайном - відмінний варіант привітати своїх близьких або колег! Купуйте такі сувеніри в мережі супермаркетів Varus по всій Україні та на персональних виставках Дар'ї Денисової.

Пориньте в надзвичайний світ радості!