меню

закрити

ua
ru ua en

Палац Снігової королеви

Що ми найбільше цінуємо в міцному алкоголі? Якщо мова йдеться про горілку, зрозуміло, найтонші грані її смаку розкриваються при охолодженні. Характер напою якнайкраще підкреслюється холодом і ця ідея наштовхнула дизайнерів на створення стильної упаковки для горілчаного бренду Ice Palace.

Давайте уважніше подивимося на струнку витончену пляшку, яка пройшла всі етапи декорування на заводі ДАНКО ДЕКОР. Вміст до певного часу лишається загадкою, адже крізь «паморозь» скла досить непросто побачити те, що знаходиться всередині! Але, чи то чиєсь тепле дихання, чи то руки вмілих декораторів створили невелике прозоре віконце, крізь яке можна побачити відомий крижаний палац. Маківки дахів з різьбою, синьо-біла кольорова гамма, найтонші шпилі повертають час назад і переносять нас у світ зимової казки, де Кай опинився в'язнем Снігової Королеви, а смілива Герда обов'язково знайде брата і відігріє його замерзле серце теплом своєї любові.

Для досягнення ефекту покритої «інеєм» пляшки майстри заводу ДАНКО ДЕКОР використали метод матування скла за допомогою хімічного травлення. А для створення «вікна» застосували спеціальні захисні склади. Невагомі, ніби крижані, дерева навколо «віконця», величний крижаний замок, а також текстова частина декору нанесені за допомогою шовкотрафаретного друку керамічними фарбами.