меню

закрити

ua
ru ua en

Goral Сливка та Goral Грушка - унікальні традиції словацьких горян

Словацька компанія GAS Familia, що вже стала нашим постійним партнером, продовжує розширювати лінійку своєї продукції, а ми знову беремо участь у створенні для неї гідної упаковки. Новий проект компанії «ДАНКО ДЕКОР» - декор пляшок для нових напоїв Goral Сливка та Goral Грушка.

Багата історія гуралей, нечисленної етнічної групи, яка проживає в передгір'ї Високих Татр, яскраво проявляється у всьому, що створено цими гордими і сильними горцями: колоритні національні вбрання, побут, який формувався суворими умовами життя, і, звичайно, традиційні напої, чия давня рецептура була використана технологами компанії GAS Familia.

Для виробництва напоїв Goral використовуються чиста джерельна вода, що збігає з вершин Татрськіх гір і виключно високоякісні фрукти, вирощені в екологічно чистій зоні передгір'їв. Добірні сорти слив насичують Goral Сливка вишуканим природним ароматом, а багаторазова дистиляція забезпечує неперевершені чистоту і м'якість. Неповторний смак і аромат Goral Грушка, для виробництва якого допускаються тільки якісні плоди груш сорту Williams, досягається шляхом застосування, як традиційних методів бродіння і перегонки, так і сучасних технологій переробки стиглих фруктів і очищення дистиляту.

Декор скляних пляшок, виконаний компанією «ДАНКО ДЕКОР», відображає характерні національні риси самобутньої культури гуралей. Мужній горець в білій сорочці і яскравій хутряній куртці, прикрашеній розкішної вишивкою, у традиційному національному капелюсі з пером, спирається на дерев'яний ціпок, навершя якого має форму топірця - незмінного супутника гуральських чоловіків у мирній праці. Одним з обов'язкових елементів дизайну є засніжені вершини Татр, соковиті стиглі плоди біля підніжжя гори, а також доповнюють композицію елементи традиційного національного орнаменту гуралей.

Для втілення дизайну фахівцями «ДАНКО ДЕКОР» була обрана технологія хімічного матування, що створює ефект легкої паморозі та приємної тактильної шорсткості скляної поверхні. Використовуваний для нанесення малюнка метод кольорового шовкотрафаретного друку керамічними фарбами забезпечує яскравість, колірну насиченість і високу механічну стійкість декору.

Секрет успіху нових фруктових горілок популярної серії Goral прихований у поєднанні багатовікових традицій Татранських гуралей, бездоганної якості продукції GAS Familia і сучасних методів декорування склотари, що застосовуються компанією «ДАНКО ДЕКОР».