меню

закрити

ua
ru ua en

Хімічне матування як основа для втілення ваших ідей

У процесі матування скло стає шерхким і непрозорим; створюється відчуття вишуканості та величі. Матування скла є одним з найпопулярніших методів декору, особливо, в преміум-сегменті.
Використовуючи технологію лощіння, компанія «ДанКо Декор» виконала замовлення по стильному оформленню пляшок для «ЧЛГЗ« Чернігівська горілка ».
У новому продукті матова поверхня скла м'яко відтіняє графіку, стилізовану під естетику військових битв. Нанесені фарби на основі дорогоцінних металів привертають увагу до назви торгової марки, і сприяють підвищенню впізнанності бренду. Друк термопластичними фарбами забезпечує чітку контрастність і дозволяє домогтися необхідної яскравості. Технологія об'ємного відбитка ефектно виглядає на пляшці, привертаючи увагу до благородного і витриманогодекору виробу.

На матове скло нанесено шовкотрафаретний друк керамічними фарбами - важливо відзначити, що можна використовувати до восьми кольорів, не забуваючи про численні відтінки, які можуть створити наші технологи.

Інновації компанії «ДанКо Декор» створюють можливості для реалізації найоригінальнішихініціатив та добірки різноманітних барв, за допомогою яких ми разом можемо зробити світ яскравішим і приємнішим.