меню

закрити

ua
ru ua en

ІГРИСТИЙ СМАК ТА ДЗЕРКАЛЬНИЙ ЕФЕКТ

     Виноградники це особливе місце, де немає поспіху, метушні, тільки палюче сонце, п'янке повітря і витримка. Якщо у вас немає можливості безпосередньо насолодитися просторами виноградної гармонії, відчуйте це крізь призму бренду "Oreanda". У кожному куточку України шампанські вина займають почесне місце в дружній атмосфері урочистості. Без поважного ігристого напою не обходиться жодна важлива подія. Витончена "Oreanda" виступає вишуканої нотою столу і пристосована до різних смаків своїх шанувальників.

     Пляшки золотого, рожевого і червоного кольору - естетично підтримують різницю причин свята. Золота пляшка говорить про велич, тонкощі почуттів і бажане майбутнє. Рожева - підтверджує цінну теорію: чим більше яскравих насичених днів, тим більше причин для щастя. Кожна мить особлива і неповторна, насолоджуйся, смакуй, зберігай у пам'яті і рухайся далі. Червона пляшка - символічно описує пристрасть, без якої неможливо уявити відносини, будь-які починання, захоплення, саме життя в цілому. Щоб кожен колір відповідав своєму статусу, потрібна така технологія декору, при якій відчувається сила вкладеного професіоналізму і власне сама культура виробництва. Вакуумна металізація ідеально вписалася в параметри - надавши дзеркальний ефект у подарунок. Цим і виділяються пляшки "Oreanda" від компанії "Данко Декор" серед інших представників свого ігристого світу.

     У чому особливість самої технології? Скляний виріб знаходиться у вакуумі і піддається осадженню металу на свою поверхню. Саме в цьому процесі народжується дзеркальний ефект, який надає величі пляшці і значно підвищує її особистий статус на декілька рівнів. У технології проглядається дорожнеча, точність, делікатність, без яких такий бренд не повинен обходитися. Цим підтверджується його сила і статус.

     Дизайн пляшок "Oreanda" від компанії "Данко Декор" лаконічний, але при цьому дуже індивідуальний. Адже для кожного кольору можна підібрати свою історію, ознаменувати події, зафіксувати кадр. Скільки б гарних слів не було сказано на адресу технології виробництва і результату роботи, у вигляді красивого творіння, важливо оцінити результат по достоїнству власним поглядом. Відчути. Насолодитися ефектом і гармонійним присмаком всіх складових, як самого об'єкта - у вигляді дзеркальних пляшок в різних колірних варіаціях, так і емоцій значущої події.