меню

закрити

ua
ru ua en

Polar Bear

Доторкнутися до Арктики, відчути її дух, відчути величний, що здається крижаним, спокій сьогодні це можливо для кожного з нас разом із американською компанією PL BRANDS Inc. та їх горілкою Polar Bear. Повна гармонія стилю і назви, спокійна витонченість форм, що відображає їх наповнення. І все це - ще один чудовий результат творчої роботи фахівців компанії-декоратора скляної тари «ДАНКО ДЕКОР», які вкотре продемонстрували свою майстерність.

Дизайн скляної упаковки - це 100% -ве попадання в ціль, він ідеально підкреслює та відображає ім'я продукту. Адже для нас завжди було важливо не тільки оформити зовнішність, але і допомогти товару «розповісти» про себе.

Творчий процес пошуку пройшов на одному диханні, елементи, немов самі по собі, «витікали» один з одного, створюючи досконалу концепцію уявлення внутрішнього змісту з його зовнішнім відображенням. Нічого зайвого - чіткість і стриманість ліній, доведена до досконалості палітрою кольорів. Тут тільки білизна снігових брил і глибока синь неба. Недаремно кажуть: «Все геніальне - просто»! А останнім штрихом, який повністю занурює нас в атмосферу північних морозів, стала спеціальна технологія обробки упаковки.

В даному випадку, щоб досягти ефекту запітнілого скла, немов цю пляшку щойно доставили до вашого столу прямо з Півночі, була використана техніка сатинації, воно ж - хімічне матування. При такому способі декорування, скло набуває тієї самої «замерзлу» матовість з приємною шорсткістю поверхні. Родзинкою проекту стала часткове маскування поверхні. Таким чином, ми отримали ефект «вікна», і домоглися ненав'язливого грамотного акценту на одному з найяскравіших арктичних символів - полярних ведмедях. Створені методом шовкотрафаретного друку з тильного боку, вони постають перед нами немов у віддаленні, створюючи, таким чином, якусь ілюзію справжньої присутності.

Ще одне завдання виконано. Ще один бренд придбав свій унікальний і неповторний стиль. І нам приємно усвідомлювати, що саме «ДАНКО ДЕКОР» вніс свій посильний внесок у формування впізнаваності продукту.