меню

закрити

ua
ru ua en

Презентаційна програма нових світових технологій декорування склотари

Лідер українського ринку декорування склотари, компанія «ДанКо Декор», рада представити замовникам свою нову програму з презентації провідних технологій декорування склотари, що з'явилися на світовому ринку або були розроблені фахівцями компанії в 2012 році. 

Суть презентаційної програми полягає в наданні замовникам набору зразків декорованих скловиробів, виготовлених за допомогою нових технологій, які ще не застосовувалися для декорації брендів. Дані зразки є результатом роботи професійної команди технологів, інженерів і колористів компанії «ДанКо Декор» і відображають як нові світові тенденції в декорі склотари, так і особисті інноваційні розробки фахівців компанії. Презентації супроводжує друкована інформація, що роз'яснює суть кожної новації, її візуальних спецефектів і «родзинок». Для кращого уявлення про всі переваги нових технологій, частина презентаційних зразків являє собою декор відомих алкогольних брендів, виконаних із застосуванням альтернативних декораційних рішень. Таким чином, вже існуючий бренд постає в зовсім незвичайному революційному вигляді, що допомагає подивитися на нього по-новому.

Дана презентаційна програма розрахована на дизайнерів, співробітників відділів маркетингу та керівників підприємств-виробників напоїв. Вона дозволяє всім зацікавленим фахівцям в короткий термін ознайомитися з новими тенденціями в декоруванні і ясно уявити, які інноваційні рішення можна застосувати при створенні нових алкогольних брендів.
За останні декілька років підприємство «ДанКо Декор» зарекомендувало себе не лише абсолютним лідером декорування склотари в Україні, але й однією з провідних компаній-декораторів в СНД. Підприємство вдосконалює як класичні технології (шовкотрафаретний друк, хімічне матування), так і розвиває нові методи декорування (друк УФ - затверджувальними емалями, багатоступеневе фарбування, тампонний друк). 
Кілька років тому компанія першою в СНД застосувала новий метод декорування - гаряче тиснення фольгою, що було застосовано на пляшці для горілки «Рада». В минулому році, також першою на пострадянському просторі, підприємство освоїло метод електростатичного фарбування поверхні скла термочутливими фарбами, що знайшло своє відображення при декоруванні пляшки для горілки «Хортиця ICE».

Пакет презентаційних зразків розсилається в два етапи - на початку і в кінці лютого 2013 р. Компанія «ДанКо Декор» пропонує всім зацікавленим особам ознайомитися зі своєю новою презентаційної програмою, звернувшись в офіс компанії.