меню

закрити

ua
ru ua en

Prime Noir and Blanche - чорно-біла класика в стилі «нуар»

 

Нуар, це слово пробуджує спогади про старі чорно-білі фільми, в яких немає місця сонячному світлу, лише чути шепіт дощу, вулиці темні, затягнуті туманним серпанком, що ледь пропускає бліде світло ліхтаря, під яким стоїть самотня постать - загадковий чоловік в чорному плащі та капелюсі. Він сповнений шарму, впевненості в собі, внутрішньої сили, готовий ризикувати життям заради фатальної жінки, яка надихає його, таємничої і холодної, тієї, про котру мріють усі чоловіки, але дістається вона лише переможцю, королеви, чий образ вгадується в напівтемряві салону. Ці двоє уособлюють цілу епоху в кіномистецтві, сповнену таємницями і пристрастю. Вони - герої фільму-нуар, «чорного фільму», гідно пройшли крізь усі випробування, досягли поставлених цілей і пліч-о-пліч йдуть назустріч новим пригодам.

Сьогодні «нуар» знову є популярним в кіномистецтві. «Місто гріхів» Роберта Родрігеса - відмінний приклад продовження традицій, закладених Голлівудом у 40-х роках минулого століття. І це не дивно, адже складно придумати щось більш стильне і брутальне, ніж чорно-біла плівка, пістолет і фатальна дівчина.

Цілком можливо, що саме шедеври Хічкока або Кубрика надихнули творців дизайну упаковки створити нові горілчані бренди Prime Noir і Prime Blanche та обрати чорний і білий матовий колір у якості основного елемента декору.

Це дизайнерське рішення втілила українська компанія «ДАНКО ДЕКОР», яка має величезний досвід у декоруванні склотари. Для створення чорного і білого матового покриття були використані матеріали спеціальної серії, що володіють підвищеною стійкістю проти стирання і впливу миючих реагентів. Їх нанесення і сушка виконуються в цілком автоматичному режимі на європейському обладнанні, що відрізняється високою продуктивністю, економічністю та екологічною безпекою.

Запропонована декораторами «ДАНКО ДЕКОР» технологія дозволила перетворити пляшки горілки Prime Noir and Blanche на чудовий подарунковий сувенір, прикрасу столу і вишукане доповнення барної колекції.