меню

закрити

ua
ru ua en

Просування бренду: нові рішення

Постійний розвиток і вдосконалення технології - стиль роботи «ДанКо Декор» та основа успішної реалізації ідей, ініційованих командою компанії. Це якість добре знайома нашим партнерам, для яких декорування пляшок є важливою частиною просування бренду і поліпшення іміджу. При розробці дизайну і вибору технології художньої обробки скла, компанія завжди орієнтується на індивідуальний стиль компанії-замовника і пропонує цікаві інноваційні рішення. Приємно відзначити, що «ДанКо Декор» звертається тільки до екологічних видів декору і усвідомлює важливість використання декорованої пляшки як гарантії захисту від підробки.

Всі ці принципи, безумовно, були враховані при виконанні замовлення від компанії «ЛЛВЗ ЛУГА-НОВА». Завдяки застосуванню хімічного матування, скляна пляшка стала візуально приємніше, а нанесення растрового друку дозволило виділити унікальність дизайну і фактури. Преміальність бренду підкреслюється за допомогою стильнго напису, виконанного шовкотрафаретним друком з використанням фарб, що містять дорогоцінні метали, зокрема, платину.

Ніщо так не мотивує, як позитивні відгуки про якість роботи, які надихають команду на нові досягнення та пошуки оригінальних ідей. Компанія рухається вперед, творчо підходить до кожної пропозиції співпраці, і щиро радіє успіхам партнерів.