меню

закрити

ua
ru ua en

Назад в майбутнє. Старовинне та сучасне місто Рівне.

Висока вежа ніби підпирає небо ... Ось промінь сонця на зубцях вежі відкрив початок новим, славним подіям дня прийдешнього, ковзаючи по камінню - свідкам доблесних і героїчних подій давно минулих днів.

Це не роман про героїв - лицарів і прекрасних дам ... .Ми з гордістю повідомляємо про ідею, яка втілилася в життя, знайшовши себе у склі під назвою «Rivnenska Premium»!

Отже, беремо пляшку в руки. Приємна на дотик шорсткість та вид «вкритого інеєм» скла, одержувані за допомогою способу хімічного травлення (сатинування) асоціюється з ясним і свіжим морозним днем. На лицьовій стороні в самому верху розташувалася вежа з трьома входами - геральдичний символ міста Рівне. Вежа, назва торгівельної марки, а також текст на передній стороні пляшки виконані обьемним золотом методом шовкотрафаретного друку, що підкреслює багатство і велич, а також надає блиск і урочистий вигляд виробу.

За допомогою технології часткового матирування з «картиною» ми можемо побачити на звороті пляшки прекрасний вид старого міста, який, завдяки ефекту під назвою «лінза» стає панорамним і додає натуральність картині.

Завдяки злагодженій роботі фахівців компанії «Данко Декор» і сучасному європейському обладнанню вдалося створити неповторний стиль, заснований на давніх традиціях, і підкреслити «статусність» даної торгівельної марки.

 В добрий час! Сподіваємося, що «чари» від компанії «Данко Декор» принесуть тільки позитивні емоції! Бажаємо нашому заказнику щастя і процвітання!