меню

закрити

ua
ru ua en

«Трійка, сімка», ... горілка.

Чи любите ви алкогольні напої так, як любимо їх ми? Ні, не тільки вживати їх в помірних кількостях, але й «оцінювати на смак» упаковку, в якій вони представлені. Адже ми не тільки уважно вивчаємо кращі зразки декору скляних пляшок, але і є першопрохідцями у впровадженні деяких інноваційних технологій.

Увага до дизайну упаковки не є випадковою. Майстерний декор пляшки може багато розповісти як про статус продукту, так і про його склад та технології приготування. Хочете приклад? Тоді давайте уважно розглянемо пляшку Triple Seven Vodka. Тобто, як сказав би філософ, ознайомимося з формою, перш ніж взятися за зміст. Напевно, дизайнери компанії Armbrand і декоратори з Данко Декор зашифрували для нас у скляному образі відповіді на багато питань, пов'язаних з «біографією» преміальної горілки з Білорусі.

Для пляшок класичної круглої форми застосували тонування на одній з двох сучасних фарбувальних ліній, встановлених на заводі «ДАНКО ДЕКОР», за допомогою високотехнологічного розпилювача типу «турбо-диск».

Напис Triple Seven Vodka контрастно розміщений на трьох різнокольорових смугах. Чи немає тут зв'язку смуг з назвою торгової марки? Авжеж, він є - triple seven в перекладі з англійської означає потрійна сімка. Кожна з трьох смуг етикетки відповідає певному циклу очищення горілчаних спиртів. Синя смуга, виконана методом гарячого тиснення металізованою фольгою, символізує застосування «нано-фільтрів». Сіра смуга відповідає срібному фільтру, який очищує, а чорна - вугільному.

Про що ж говорить «Seven», тобто «Сім» у назві горілки, яка надрукована УФ-фарбами з використанням автоматичного обладнання італійської компанії Fermac?

Виявляється, для виробництва Triple Seven Vodka технологи заводу Бульбаш' використовують спирти, виготовлені з семи видів злаків! Як бачите, декор скляної упаковки може розповісти дуже багато цікавого тим, хто хоче і вміє бачити. Варто лише уважніше придивитися, увімкнути логіку, додати трохи уяви і ... «вуаля», перед вами не просто звичайна пляшка, а захоплююча історія, сповнена прихованого сенсу і символів.