меню

закрити

ua
ru ua en

Де живуть янголи?

У жовтні 2016 роки ми закінчили роботу над новим проектом «Янгелівка», який став справжнім випробовуванням нашого професійного рівня і технологічних можливостей. Як відомо, продукт, про який неможливо розповісти історію, має мало шансів стати справжнім брендом. Творці нової торгової марки розповіли нам захоплюючу легенду, яка і надихнула нас на створення візуального образу декорованої пляшки «янгольського» напою.

«Янгелівка – це помешкання янголів серед людей ще з передвіку. Янголи, що взяли на себе обов’язок турботи за хрещеними, мають свої рецепти страв та напоїв, сповнених міццю любові до добродіїв. Старожитній рецепт домашнього, насиченого природними пахощами напою, що бере початок з родючої української землі та вшановує гостинність працелюбного народу, зберігається Янголами до пори пробудження з сивих давен. Відтворити цей рецепт мають спробу з стародення, та тільки зараз інгредієнти напою, що і були завжди поруч, починають взаємодію наповнення силою. Щедра природа зберегла до часу хвилю чарівності задля своїх синів та їх коханих».

Щоб досягти потрібного візуального ефекту, нами був використаний широкий арсенал технологічних та художніх прийомів. Для створення образу дівчини-ангела була використана техніка друку високотемпературними фарбами зі створенням ефекту живописного зображення на полотні. Золота рамка, в яку поміщений портрет, тільки посилює враження, що перед нами художній витвір. Ну, а звідки стежать за нами наші янголи-охоронці? Звичайно, з небес! Тому, в якості основного фону ми вибрали ніжно-блакитний матовий колір пляшки, а також прикрасили «небосхил» сяючими золотом зірками.

Сподіваюся, нашим янголам-охорнцям такий декор до вподоби!