меню

закрити

ua
ru ua en

Чи не прийняти нам по чарочці ... чаю?

- Чи не прийняти нам по чарочці ... чаю?

Така пропозиція є цілком доречною, якщо мова йде про знаменитий лікер, відомий, як Татранський чай, який з давніх-давен готували жителі Високих Татр. Існував навіть такий звичай - змерзлого на морозі гостя обов'язково зустрічали гарячим трав'яним чаєм, настояним на спирті. Ну, а сьогодні лінійка міцних і десертних лікерів під торговою маркою TATRATEA, які виробляються компанією Karloff - візитна картка Словаччини. Продукція з засніжених хребтів словацьких Татр продається у 14 країнах світу, зокрема і в Україні!

Залишимо огляд смакових характеристик різноманітних напоїв TATRATEA професійним дегустаторам і звернемо увагу на дизайн упаковки. Тим більше, що на заводі ДАНКО ДЕКОР повним ходом йдуть роботи з декорування пляшок для цього легендарного словацького бренду! Силует «без шийки» був розроблений за подобою фляги-термоса, яка популярна на гірськолижних курортах в Татрах. Яскраві кольори, в які забарвлені пляшки, відмінно поєднуються з мінімалізмом форми скляної упаковки!

Центральний елемент декору - вигадливий логотип у формі літери «Т», виконаний із застосуванням гарячого тиснення фольгою («хот-стемпинг»). У найдрібніших деталях візерунка логотипу криється безліч символів: баланс життя, захист від злих духів, знак бога Перуна, елементи землі, рослинного і тваринного світу, символ творчості.

На пляшках також можна знайти зображення численних нагород, яких була удостоєна продукція TATRATEA, виконані з ювелірною точністю методом шовкотрафаретного друку УФ фарбами.

І, раз вже мова зайшла про нагороди, доцільно буде згадати, що дизайн пляшок TATRATEA заслужив найвищу оцінку журі на таких престижних конкурсах, як Red Dot Award, ED-Awards, Pentawards і Designpreis Deutschland.