меню

закрити

ua
ru ua en

Успіх, який стирає кордони і об'єднує континенти

Ви ніколи не малювали в своїй уяві портрет успішного сучасного індивіда? Зробимо це разом. Він молодий, вільний, незалежний, активний, впевнений в собі, шукає власний шлях у житті, відкритий для нових вражень, не боїться експериментувати. Ця людина - космополіт, що відрізняється прагненням побачити і відчути все, що може запропонувати життя. Вона жадає нових відкриттів і досягнень, не хоче бути прикутою до одного місця, її кредо - рух. Що чекає завтра? Новий успіх, який буде святкувати напоєм переможців.

Що це за напій? Зрозуміло, горілка RADA Premium яка, як і наш герой, підкорює світ, стираючи кордони і беручи участь у всіх континентах, вписуючись у будь-яку обстановку, яка є головним інгредієнтом у будь-якому коктейлі, об'єднуючи людей, формуючи нові смаки і створюючи нові компанії, стираючи мовні та національні бар'єри.

Як виглядає горілка RADA premium? Вона молода, стрімка, чиста, дихає енергією, пульсує в єдиному ритмі з мегаполісом, живе у ньому і з ним, мчить уперед серед хмарочосів і вбирає світло міських вогнів, випромінюючи енергію життя, швидкості, радості та успіху.

Попередній дизайн пляшок для горілки RADA пропонував світу знайомство з традиційним національним алкогольним напоєм, що має п'ятсотлітню історію. Багаторічна історія горілки RADA підкреслювалася обраним для оформлення шрифтом і червоною сургучною печаткою, якою в давні часи завіряли свої послання королівські та імператорські особи. Оновлений декор повідомляє про космополітичність напою і тих, хто робить вибір на його користь, відмовляючись від стереотипів, умовностей і рамок. Оскільки цей напій створений для лідера, чиє життя протікає в мегаполісах, елементами декору виступають атрибути великого сучасного міста - хмарочоси, магістралі і багаторівневі автотранспортні розв'язки. «Герой нашого часу» і проекту Rada Premium готовий ризикувати, якщо це дарує новий досвід і яскраві емоції. Ні, він не відчайдушний гравець, готовий поставити на кін своє життя заради «хвилини слави». Він не по роках мудрий, добре засвоїв, що успіх - це не виграш в лото, а результат багатьох років наполегливої праці, набуття досвіду і знань, які дають впевненість у своїх силах і відчуття свободи. Тому, коли він, наприклад, мчить по шосе на потужному мотоциклі, плавно спускається з неба на парашуті або, як герой фільму «Прогулянка», проходить по канату, натягнутому між хмарочосами, можна бути впевненим, що цей хлопець точно знає, чого він хоче і як цього домогтися. Для проекту RADA Premium, фахівцями «Данко Декор» була використана градіентне фарбовування дна пляшок. Даний метод забезпечує плавний перехід від більш насиченого кольору до прозорого, кристально чисте скло у верхній частині пляшки. Фарбування виконується на сучасному автоматичному обладнанні виробництва Великобританії, а процес повністю відповідає всім нормам і вимогам якості європейської стандартизації.

Зображення на фронтальній частині пляшки нанесено за допомогою технології шовкотрафаретного друку. Привертає увагу тонке опрацювання найдрібніших деталей малюнку, передає основну концепцію дизайну. Друкарське обладнання, що використовується компанією «Данко Декор», дозволяє наносити одночасно до восьми різних фарб, відтворюючи складний багатобарвний малюнок за один автоматичний цикл. Зменшується час сушіння-випалу при температурі близько 600°C, надійно закріплюється зображення на склі, роблячи його виключно стійким до механічних пошкоджень та хімічної дії рідин, які використовуються при розливі алкогольної продукції.