меню

закрити

ua
ru ua en

Дід Мороз п'є лише горілку Laplandia!

Хто сказав, що дорослі не вірять в магію Нового Року? У казки, у дива, у Діда Мороза і Снігуроньку? Ще й як вірять! І радіють зимовим святям не менш, ніж діти.

Ви ж теж чекаєте на покриту срібними блискітками оленячу упряжку з бородатим Візником і його постійним супроводом на Новий Рік? І звичайно, сподіваєтесь, що вранці під ялинкою з'явиться саме те, про що Ви мріяли протягом цілого року!

А потім кожен повинен віддячити дбайливого Діда Мороза за його візит і увагу. Хтось зовсім маленький, підніметься на стілець, заїкаючись і забуваючи слова, розповість йому віршик або заспіває пісеньку. А хтось старший запросить стомленого Діда Мороза за стіл і запропонує йому «на доріжку» чарку-другу горілки. За «несподіваний» приїзд і довгоочікуваний подарунок, за його чарівну онучку і чудових оленів, за незгасиме північне сяйво і за перемогу над Королем ночі, за ... Та хіба мало за що можна і потрібно буде випити в такий урочистий і незвичайний день!

Загалом, за що пити, здається, розібралися, але дуже важливо не помилитися у виборі напою в правильній упаковці. Подейкують, що Дід Мороз перебірливий і полюбляє виключно Laplandia Vodka. Саме тому, варто подбати, щоб маленькі декоровані пляшечки з Фінляндії обов'язково опинилися на святковому столі.

В іншому випадку - все дарма. І Дід Мороз може піти, залишивши без подарунків, і Снігуронька з докором скаже на прощання «Невже цілого року не вистачило, щоб нормально дідуся зустріти?». Але ж, кажуть «як рік почнеш, так його і проведеш»! Загалом, після такого провалу на старті, нічого хорошого чекати не доводиться.

Замовником декорованих пляшок Laplandia Vodka є фінська компанія Shaman Spirits, а дизайн, за чутками, особисто схвалений справжнісіньким з усіх існуючих на світі Дідів ​​Морозов, фінським Йоулупуккі з Лапландії! Його так насправді звуть, і якщо ви після дегустації всієї алкогольної лінійки Laplandia Vodka зможете бездоганно вимовити таке ім'я - буде вам у Новому році щастя!

Йоулупуккі також подбав про форму пляшки - її зручно з собою в дорогу взяти, під шубу або під кожух покласти, а оформлення скляної упаковки, виконане, між іншим, на нашому заводі «ДАНКО ДЕКОР», радує око і створює новорічний настрій!

Більшість пляшок в колекції Laplandia Vodka - кристально матові, як січневий лід на ставку, і тільки флагман лінійки Laplandia Aureus - пофарбований сліпуче білим, як щойно впалий сніг, лаком.

Ну, а що може бути кращою прикрасою в зимовому декорі, ніж сніжинки? Вони тихо опустилися на пляшки Laplandia Vodka, вражаючи вишуканістю візерунка і різноманітністю форм. Одним з головних візуальних акцентів в дизайні скляної пляшки стали північні олені, надруковані матовою золотою фарбою. Один з них, звичайно, Рудольф, а другий - хтось із його побратимів по упряжці, яка несе Йоулупуккі під час його щорічних навколосвітніх подорожей.

До Нового Року залишилося не так вже й багато часу, тому, ось вам наша порада: терміново зробіть запас чудових декорованих пляшок Laplandia Vodka і готуйтеся гідно зустріти Діда Мороза (а також Святого Миколая, Санта Клауса, Пер-Ноеля, Баббо-Натале або, просто, Зюзю , якщо ви під Новий Рік опинилися в Білорусі)!