меню

закрити

ua
ru ua en

Величавий декор для горілки «KNYAZ»

Компанія «ДанКо Декор» завершила декорування пляшок для лінійки горілки «KNYAZ» за замовленням ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КНЯЗЬ».   Горілка представлена в трьох варіантах і присвячена великим правителям Київської Русі : Володимиру Великому, Ярославу Мудрому і Олегу Віщому.   

Володимир Великий  –  князь, що прославився блискучими перемогами, масштабним будівництвом і Хрещенням Русі, за які увінчаний ім'ям Володимир Червоне Сонечко.   

Ярослав Мудрий   –  князь, за правління якого Київська Русь стала могутньою європейською державою. Не випадково, вже в наші дні дві держави помістили образ правителя на своїх грошових знаках. Україна на  двухгривенной купюрі, а Росія - на тисячній.   

Віщий Олег   –  легендарний староруський воєвода, який з'єднав південь і північ східних слов'ян. Йому належить вислів "бути Києву матір'ю міст руських".   У декоруванні пляшок компанія «ДанКо Декор» використовувала технологію матування з вікном.

Завдяки декоративному елементу "вікно" дизайн  декору набуває особливого ефекту: друк портрета князів наноситься на протилежній поверхні скла, таким чином, в дзеркальному відображенні "вікна" під "ефектом лінзи" від повної пляшки  зображення стає ширше. Провертаючи пляшку, можна розглянути найдрібніші деталі декору. Зображення нанесене методом шовкотрафаретного друку керамічними фарбами. Зображення символу царської влади - шапки і чаші нанесено об'ємним золотом.   У дизайні так само присутній сирин  –  птах-діва з староросійських віддань, що спускається з райської обителі, зачаровує людей своїм співом, почути яке може тільки по-справжньому щаслива людина. Сирин втілює собою одвічну радість, казкове, неземне щастя. Зображення виконане металликом, фарбою з підвищеним вмістом металевого пилу. Ми можемо бачити цікавий ефект комбінації об'ємного золота на короні діви-птаха і металлика.   Підкреслити повагу до своєї історії і її великих творців стало головним завданням дизайну декору. Маючи щонайширший парк устаткування і, використовуючи сучасні технології декорування, компанія «ДанКо Декор» може знайти найцікавіші  рішення в дизайні і утілити їх в декоруванні.