меню

закрити

ua
ru ua en

Великий плюс Данко Декор за дивовижне вино SECCO +

А чи не випити нам гарного вина! Ви якому віддаєте перевагу у цей час доби? Наприклад, багато людей, люблять ігристе SECCO +, і не тільки за його широкий вибір варіантів смаку. Шість різних купажів напою пропонують досвідченій публіці німецькі винороби. Є іскристий, як дзвінкий сміх, SECCO для приватної вечірки в колі подруг. А є вино з серйозним і складним ароматом для урочистих і особливо важливих життєвих моментів. Мрійники і фантазери віддають перевагу SECCO з присмаком екзотичних фруктів далеких островів ...

А ось професіонали декорування скляної тари компанії Данко Декор дивляться на це вино інакше, ніж усі інші. У всякому разі, в робочий час. Для них напій характеризується не тільки оптимальним вмістом екстрактивних речовин і цукрів. І не складанням та інтенсивністю присмаків і післясмаку. І навіть не сумарним тактильно-смаковим ефектом. На першому місці знаходиться зовнішній вигляд пляшки, яку вони з любов'ю і старанням декорували для мільйонів любителів ігристого напою в усьому світі. І це дійсно так – по одежі стрічають зустрічають. Особливо молодь. Тому для вина SECCO + технологи Данко Декор на «одязі» не заощадили! Вже ж одягли, так одягли. Декорували за останнім словом високої пляшкової моди, застосувавши в оформленні пляшки досить непрості технології декору.

Для отримання «золотої» дзеркальної поверхні вирішили застосувати складну технологію вакуумної металізації. Пояснимо. Це коли молекули металу осідають на поверхню скла, яке знаходиться у вакуумі! Уявляєте собі процес? Але ж це не етап виробництва мікроелектроніки або картинка з життя любителів нанотехнологій - це реальні можливості підприємства Данко Декор! Ну і звичайно не обійшлося оформлення такого популярного вина без шовкотрафаретного друку УФ-фарбами. При такому методі декорації зображення і написи на склі набувають стійкості до механічних пошкоджень після полімеризації фарб під впливом ультрафіолетових променів.

А зараз, коли ви вже знаєте як це зроблено, ще раз погляньте на пляшку SECCO + і скажіть, хіба вийшла не краса, яку спочатку хочеться взяти в руки і уважно розглянути? А потім широким жестом поставити на сервірований фруктами та солодощами стіл, запросити кращих друзів, дістати високі келихи і ... Але, це буде вже зовсім інша історія.