меню

закрити

ua
ru ua en

Не такий як всі…

Протягом досить довгого часу, в маркетингу поняття «не такий як усі» асоціюється з чимось новим, що виділяється, що привертає увагу. Це стало свого роду аксіомою, застосовуваної більшістю компаній, для стимулювання попиту на свій продукт.

Декор пляшки для ТМ White Tiger, виконаний компанією Данко Декор, повністю виправдав цю аксіому. Центральною фігурою виступає білий тигр, який нанесений на скляну поверхню пляшки, матованою з ефектом «вікно», керамічними фарбами методом шовкотрафаретного друку.

Білий тигр в якості символу нового бренду обраний не випадково. У природі це досить рідкісний вид, його популяція нечисленна (1 тигр на 10000 особин з нормальним забарвленням). Напевно, помістивши білого тигра в центрі композиції, дизайнери хотіли підкреслити унікальність і неординарність продукту.

Засніжені гори на задньому плані уособлюють здоровий гірський клімат, найчистішу воду, яка використовується для виробництва цієї горілки.

Зазвичай тренери з продажу кажуть: «посміхайся, і клієнтові буде приємно мати з тобою справу». Циєю радою скористалися і творці дизайну - тигр, як гарний менеджер привітно мружиться, дивлячись на покупця.

З давніх часів на Сході тигра любили за красу і силу, а його зображення використовували для захисту і в якості символу удачі. Сподіваємося, що покупці горілки ТМ White Tiger також оцінять чудовий дизайн нової пляшки, а сам напій наповнить їх відчуттям сили і гідності! А в тому, що новий продукт очікує вдала доля, немає ніяких сумнівів!