меню

закрити

ua
ru ua en

З новою фінської лінійкою MOSES - море по коліно!

Все-таки чудово, що ми живемо в такий мобільний та інтернаціональний час! Нагадаємо, що сьогодні виробником кошерної горілки Moses є компанія «Shaman Spirits» у Фінляндії, декор скляних пляшок для якої здійснює українська компанія «ДанкоДекор», а купити і випити горілку можуть не тільки діти Мойсея, які дотримуються кашруту, але і всі охочі в різних куточках світу. Саме це вони і роблять з великим задоволенням, вже далеко не перший рік! До речі, про цю оригінальну горілку і внесок фахівців ДанкоДекор в її успіх, ми вже писали раніше.

Результати продажів, відгуки експертів і споживачів надихнули менеджерів компанії «Shaman Spirits» на подальші кроки. Кілька місяців тому виникла ідея розширити лінійку продукції преміального бренду Moses, додавши абсолютно нову серію. Цього разу було вирішено зробити упаковку продукції під брендом Moses більш сучасною, космополітичною, розрахованою на увагу «мілленіалів» у всьому світі, а не тільки правовірних іудеїв.

Цього разу творці вирішили обійтися без біблійних сюжетів, а зробити декор лаконічним за формою, але цікавим за виконананням. Перебравши різні варіанти, зупинилися на ідеї застосувати принцип головоломки або «пазла»: назву бренду MOSES виконано за допомогою друку УФ-фарбами таким чином, що прочитати його можна лише при розміщенні двох однакових пляшок поруч!

Стриманий дизайн тексту контрастує з яскравим покриттям, нанесеним на пляшки MOSES методом вакуумного напилення і фарбування. Сяйво золота і срібла, немов начищена до блиску мідь і сліпуча білизна каррарського мармуру - ось які асоціації викликає побіжний погляд на оновлену лінійку MOSES.

Не знаємо, як би оцінив таку роботу сам Мойсей, думаємо, схвалив би. А наші сучасники із задоволенням купують продукцію торгової марки MOSES і за красу декору, і за натуральний, смачний і кошерний вміст. Ну, а якщо, слідуючи натяку дизайнерів і декораторів, поєднати написи на двох пляшках, а потім об'єднати і їх вміст методом поетапного споживання всередину, то дуже скоро будь-яке море, а не тільки Червоне, вам виявиться по коліно.