меню

закрити

ua
ru ua en

Брендована продукція

 «ДанКо Декор» продовжує розвивати напрямок, пов'язаний з оформленням брендованої продукції. Підтвердженням є довгострокове співробітництво з підприємством «ХАРКІВМАШ», для якого компанія виконала замовлення по нанесенню декору на скляну пляшку. Виріб оформлено в рамках корпоративного стилю і може використовуватися в рекламних та іміджевих цілях.

Стриманий дизайн визначає індивідуальність стилю, а поєднання синього кольору зображень і тексту гармонує з приглушеним відтінком матованого скла. Написи і графічні об'єкти нанесені на матовану поверхню за допомогою шовкотрафаретного друку. Малюнок на контретикетці виділяється завдяки прозорому віконцю, що створює ефект багатовимірного зображення. Використання в дизайні місцевої пам'ятки - фонтану «Дзеркальний струмінь» - підкреслює харківське походження підприємства і сприяє підвищенню його впізнаваності.

Компанія «ДанКо Декор» розробляє нові ідеї та інноваційні технології, які дозволяють красиво і яскраво представити компанію замовника, і приймає подальші замовлення по декоруванню дрібносерійної продукції партіями від 20 штук.