меню

закрити

ua
ru ua en

Козацька Рада Соборна - історія українського козацтва

 Українські козаки стали легендою вже з моменту своєї появи, наводячи страх на ворогів, вселяючи повагу союзникам і віру в братів по зброї.

 Волелюбні, витривалі, сильні і відчайдушно сміливі, вони вражали сучасників відвагою, дивовижним терпінням і здатністю легко переносити крайні позбавлення. Козаків завжди відрізняло прагнення слідувати принципам соборності, проявом якого була їх єдність, відповідальність за побратимів, взаємне духовне збагачення. Будь-які рішення внутрішньої та зовнішньої політики, судові та військові питання обговорювалися і затверджувалися на особливих Радах, в яких брали участь усі козаки. Ще одна особливість, яка згадується європейськими мандрівниками в літописах 16 століття: любов до алкогольного напою - горілки, що була обов'язковою на всіх урочистостях і знаменитих козацьких радах.

 Відмінні риси козацького духу склали основу українського характеру, пережили усі труднощі, зміцнилися в душах і вбралися в кров українців, ставши невід'ємною частиною національної культури, а горілка, як і раніше вважається традиційним напоєм справжнього козака. Створена за унікальними старовинними рецептами, «Козацька Рада Соборна» втілила велич образу волелюбного українського воїна, рішучість і твердість наших героїчних предків.

 Всі особливості та переваги цього чудового напою відображені в стильному дизайні пляшок для нової горілки преміум-класу. Чисті лінії, чіткі межі, насичений колір благородної міді з матовим ефектом та елементи козацької геральдики в чорно-сталевий колірній гамі ідеально відображають характер вмісту пляшки і підкреслюють високий статус тих, хто доповнює ним своє застілля.

 Втілила цей чудовий дизайн компанія «ДАНКО ДЕКОР», відомий український декоратор скляної тари,  що давно завоювала репутацію одного з кращих на світовому ринку професіоналів у галузі оформлення пляшок, здатного відтворити на склі найсміливіші дизайнерські ідеї.

 Фахівці компанії використали метод вакуумної металізації з наступним тонуванням. Металізація - це високоефективна технологія, що ґрунтується на розпиленні молекул металу по поверхні пляшки у вакуумному середовищі. Для цього скляна тара піддається попередній підготовці, розміщається у спеціальній вакуумно-плазмовій камері, де під впливом електромагнітного поля наноситься тонка металева плівка. Вакуумна металізація є складним високотехнологічним процесом і служить додатковим захистом від підробок.

 Декорована пляшка «Козацька Рада Соборна» у повній мірі відповідає високій якості преміального напою, підкреслює відмінний смак і повагу до традицій її володаря.