меню

закрити

ua
ru ua en

На новорічній пляшці Данко Декор оживають герої творів М.В. Гоголя.

Напередодні наступаючих свят, ми випустили унікальну подарункову пляшку «Український хутір», - ємністю один літр.

У ході роботи над цим проектом був використаний широкий арсенал методів декорування. При цьому застосування більшості з них, як і раніше, доступно тільки компанії «Данко Декор», завдяки використанню унікального обладнання та впровадженню інноваційних технологічних рішень.

В якості фону використано часткове фарбування радикально білою фарбою, виготовленої за спеціальним замовленням нашої компанії.

Малюнок на пляшці, нанесений методом шовкотрафаретного друку термохромними фарбами по всьому діаметру пляшки, виконаний в українському стилі, а «запотівше» скло, нагадує сіре зимове небо.

Дизайн пляшки ввібрав в себе традиційні українські мотиви. Красиві будиночки, утеплені матінкою-зимою, в будинках накриті святкові столи, але для застілля час ще не настав - мешканці юрбою висипали на вулицю, адже сьогодні Щедрий вечір, попереду зустріч Нового Року, чого ж не веселитися! Звідусіль лунають щедрівки, сміхом і жартами зустрічають ряджених - і дорослим потіха, і дітям забава!

Застосування термохромних фарб дозволило створити цікавий ефект, який виявляється, якщо пляшку помістити до холодильника. При кімнатній температурі, хутір висвітлює сонце і на дворі яскравий морозний день, але варто тільки охолодити пляшку, як настає беззоряна ніч. І хто знає, може бути, події відбуваються зовсім не перед Новим Роком, а напередодні Різдва? Мимоволі згадуються сюжети з «Вечорів на хуторі біля Диканьки» М.В. Гоголя, чудиться відьма Солоха,  що краде зірки до мішка, а десь разом з веселою юрбою, серед співаючих колядки дівчат, чується голос гордої красуні Оксани ...

Гарна картина українського хутора, підкреслює самобутність української культури, нагадує про багату культурну спадщину, переданому нам попередніми поколіннями і створює прекрасний святковий настрій.